Προφίλ Εταιρίας
Η εταιρεία Μαντζαρης Α.Ε., με την εμπειρία 30 ετών, τις εγκαταστάσεις 15.000 m2, τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, εγγυάται ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και ταχύτητα στην εξυπηρέτησή σας. Οι διαδικασίες πώλησης και παραγωγής της εταιρείας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 

Η εξειδίκευσή μας σε κατασκευές αλουμινίου και φωτοβολταϊκών με τα γερμανικά συστήματα Schüco καθώς και η ολοκληρωμένη εργοστασιακή μας εγκατάσταση αποτελούν εγγύηση για τη συνεργασία μας. H Schüco εγγυάται στους ιδιοκτήτες μια πλήρη, απόλυτα συνδυαζόμενη γκάμα προϊόντων για  όλους τους τομείς του κελύφους του κτιρίου. Ως Premium συνεργάτης της Schüco σάς προσφέρουμε εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων για όλο το σπίτι.

Τα παράθυρα, οι πόρτες, οι συρόμενες πόρτες και οι ηλιοροφές από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας δίνουν μεγάλα περιθώρια αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, που εκπληρώνουν σχεδόν όλες τις επιθυμίες.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα εξοικονομούν και παράγουν ενέργεια με άμεσο οικονομικό όφελος αλλά και υψηλή αισθητική.

Έτσι εξασφαλίζονται οι ιδανικές προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.

Εμείς, ως Schüco Premium Partner, είμαστε ο συνεργάτης στον οποίον μπορείτε να απευθυνθείτε. Ως έμπειρη μεταλλουργία διαθέτουμε την υψηλότερη τεχνογνωσία, την οποία διατηρούμε πάντα επίκαιρη με τις διαρκείς εκπαιδεύσεις Schüco. Αξιοποιούμε για εσάς όλο το τεχνολογικό φάσμα των συστημάτων διατομών αλουμινίου Schüco.

Μαζί μας βρίσκεστε σε καλά χέρια από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό μέχρι και την παράδοση του έργου.

Newsletter

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε.

Έκθεση: PHILIPPOS BUSINESS CENTER
10ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών Θεσσαλονίκη     
 
Τηλ: 2310 922 162
Fax: 2310 952 224